„Klubrádió
Dobszerda

Mindenhol látlak

10/03/2021 10:09

| Szerző: Váradi Júlia/Klubrádió

A Dobszerdában Váradi Júlia vendége Fliegauf Bence rendező volt.

2021. március 10. Dobszerda (2021. március 10., szerda 20:00): Fliegauf Bence
46:21
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia

Rengeteg – Mindenhol látlak ez a címe Fliegauf Bence legújabb filmjének, amelyben a tőle megszokott módon emberi érzelmek, konfliktusok, ellentétek, életekre szóló fájdalmak útvesztőjébe kísér, és ahol a páros beszélgetések, az egymásnak feszülő férfiak, nők, apák, anyák és gyerekek legrejtettebb titkait is előhívja.

Igazi karanténra való film, amelynek egyik kiváló színművészetis szereplője, Kizlinger Lilla  a filmben nyújtott alakításáért  Ezüst Medvét nyert a 71. Berlini Filmfesztiválon, közismertebb nevén, a Berlinálén.

Kizlinger Lilla
 
Kizlinger Lilla
 

A Revizoronline így ír a filmről: „A Rengeteg ugyanis a szó szoros értelmében láthatatlanról és megmutathatatlanról szól, arról, ami nincs a képen, és ami, mivel nem önthető szavakba, kimarad a dialógusokból: a túlpátyolgatásban nagyra nőtt egókról.“

A Dobszerda vendége Fliegauf Bence volt, és nemcsak a Rengeteg – Mindenhol látlak című filmről beszélgetett vele Váradi Júlia.

Naspolya és Datolya
 
 
Egyik kollégánk macskái is a film mellékszereplői, íme egy fotó Naspolyáról és Datolyáról az egyik jelenet forgatási szünetéből.
Dobszerda
2021. március 10. szerda 20:00
Szerkesztő-műsorvezető: Váradi Júlia