„Klubrádió
Fülbevaló

Mesével gyógyítók

7/05/2019 17:43

| Szerző: Klubrádió

Mesedoktorok, kémnők, és Ilcsi Bácsi is volt a Fülbevalóban.

2019. május 07. Fülbevaló (2019. május 7., kedd 13:00)
45:29
00:00
Műsorvezetők: Kovács M. Veronika, Kovács M. Veronika

  
Forrás: Pixabay
 

Gyermekkórházakról volt szó a Fülbevaló első felében. Pontosabban arról számoltunk be, hogy hová jutott el az a több tucat szeretetcsomag, melyet a Mesedoktorok legutóbbi akciójaként kaptak meg az intézmények.

De kik is a Mesedoktorok? Olyan segítők akiknek az célja, hogy a gyógykezeléssel eltöltött időszak a gyermekek számára a legkisebb terheléssel járjon, hiszen a gyógyulás lényege, hogy a test éppé, a lélek széppé váljon.

Mostani akciójuk során újabb 80 gyermekkórház és gyermekeket gyógyító intézmény kapott szeretetcsomagot a Mesedoktoroktól. Több ezer minőségi mesekönyv, édesség és másfél tonna írószer került adományként az intézményekbe. A gyermekmosoly nem maradt el.

Gyógyítás után szakmát váltottunk, és a kémkedés fortélyaival foglalkoztunk. Alapul egy izgalmas kémfilmet vettünk, ráadásul egy olyan alkotást, amelyeknek nők az igazi főszereplői. A Vörös ügynök című filmet a valóság ihlette, főszereplője Judi Dench, akit többször láttunk már James Bond főnökeként, most azonban egész másfajta kémhistóriába keveredik. 

Az óra második felében vendégül láttuk Ilcsi bácsit, akit a hallgatók kérdeztek.

Fülbevaló
2019.05.07
Műsorvezető: Kovács.M Veronika