„Klubrádió

Két új műsor a Klubrádión

15/05/2022 19:44

| Szerző: Klubrádió

Új közéleti műsorok indulnak a Klubrádión. Szénási Sándor Három igazság című műsora hétfőnként délután 3-tól, a Rózsa Péter vezette Realitás pedig péntek délutánonként 3-tól hallható. Miről vitatkoznak a magyarok? Álmok helyett beszéljünk végre a valóságról! Az új programok bevezetésével több eddigi műsor időpontja megváltozik, a Vállalkozó Klubja és az Éljen a jogával pedig megszűnik.

Hétfőnként 15 órakor Szénási Sándor várja Önöket a Három az igazság című új műsorával, hogy megtudjuk, miről vitatkoznak a magyarok. Természetesen önmagukról. És természetesen csak egy igazságot ismernek arról, hogy kik is ők, mi jó nekik, és hová tartanak. Három ember, három nézőpont a műsorban, Spiró György, Kéri László és Szénási Sándor.

Kéri László - Szénási Sándor - Spiró György
 
Kéri László - Szénási Sándor - Spiró György
Klubrádió
 

Vitaműsorral jelentkezik Rózsa Péter is, Realitás címmel. A péntekenként délután 3 órától hallható adásokban a politikai ideológiák és vágyak helyett szakmai szempontok alapján vitatja meg vendégeivel Magyarország problémáit, és azok lehetséges megoldásait.

A hangzatos jelszavak – az egyfelől hagymázas nemzeti víziók, másfelől az elvont társadalompolitikai álmok helyett beszéljünk végre a valóságról! Mi a politika és mi az állampolgárok helye, szerepe ebben? Ki fizeti a révészt, vagyis árazzuk be végre a parlament és a kormány munkáját! 

Egyúttal a május 16-ával kezdődő héttől több adás időpontja megváltozik, két műsorunk pedig megszűnik. A következő műsorokat érinti a változás, a címek mögött már az új sugárzási, illetve ismétlési időpont szerepel:

A jövő itt van – hétfő 14:00

Zöldklub – csütörtök 14:00

Vény nélkül – péntek 14:00 (ismétlés: szombat 18:00 és kedd 23:30)

Ép ésszel – péntek 14:30 (ismétlés: péntek 23:30 és szombat 18:30) 

Szerepvállalás – szombat 13:00 (ismétlés: vasárnap 02:30 és csütörtök 23:30) 

A Vállalkozók Klubja és az Éljen a jogával című nűsorok megszűnnek.