„Klubrádió
Esti gyors

Karácsony szerint most az ellenzéki pártoknak nem külön-külön kellene kampányolniuk

8/11/2021 20:32

| Szerző: Klubrádió/szg

Karácsony Gergely reméli, hamarosan eljön az az időszak, amikor nem ellenzéki pártokról, politikusokról hallani majd híreket, hanem arról, hogy az ellenzék közösen kommunikál. Napok, hetek vannak hátra ahhoz, hogy ütőképes kampánystruktúrát rakjanak össze – tette hozzá a főpolgármester, aki ismét cáfolta a Városháza eladásának szándékát.

2021. november 08. Esti gyors / részlet, Karácsony Gergely (21.11.08.)
09:47
00:00

Karácsony Gergely az Esti gyorsban megismételte: nem akarják eladni a Városházát, erre egyáltalán nincs szándék. De megjegyezte, hogy normális országban erről is lehetne beszélni, mert nem jól kihasználható épület.

A legfontosabb az ellenzék számára, hogy rá kell fordulni a közös kampányra. Eddig a pártok külön kampányoltak, de az előválasztás megmutatta a képességet az együttműködésre. A rendkívül egyenlőtlen médiaviszonyok (itt a közmédia 110 milliárdos támogatását említette példaként) miatt is nagyon fontosnak érzi, hogy az ellenzék a billegő körzetekben, jellemzően kisvárosi vagy falusias választókerületekben is el tudjon jutni az emberekhez, ami elképesztő mennyiségű munka. A pártelnökök is Márki-Zay Péter is azon dolgozik, hogy ütőképes kampánystruktúrát tudjanak fölállítani; erre napjaik vagy heteik vannak – hangsúlyozta. Karácsony Gergely reméli, hamarosan eljön az az időszak, amikor nem ellenzéki pártokról, politikusokról hallani majd híreket, hanem arról, hogy az ellenzék közösen kommunikál.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Esti gyors/Interjú karácsony Gergellyel
2021. november 08., hétfő 18:15
Műsorvezető: Dési János