„Klubrádió
Dobszerda

Így segít a volt főpolgármester, Demszky Gábor

13/05/2020 18:11

| Szerző: Klubrádió

A Dobszerda végén, a Kiscafé rovatban - mely a Café Pénteket helyettesíti egy ideje - a mentősnek állt Demszky Gábor is megszólal.

A mai Dobszerda után a Kiscaféban Váradi Júlia rendhagyó témáról beszélget Demszky Gáborral, aki betegszállítóként egy erdélyi család budapesti vállalkozásának segít a kórházi ágyak kiürítése miatt kialakult helyzetben, ugyanis sok magatehetetlen beteget  (köztük hajléktalanokat) szállítanak orvosi vizsgálatra, dialízisre, kezelésre, stb.

 
Demszky Gáborvolt főpolgármester és barátja, Szekér János a Pozsonyi úton lévő éjjel-nappal nyitva tartó ABC áruház vezetőjétől kapott ruhacsomagot pakolja el. Adományt gyűjtenek a koronavírus-helyzet idején rászorulóknak. 2020. április 20., hétfő Forrás: Facebook 
 

A család vállalkozása egyre nehezebb helyzetbe került, de Demszky szervezésében sikerült adományokat gyűjteni számukra, és szombaton egy kulturális eseménynek számító rendezvényen köszönik meg a segítséget.

Ezt követően még néhány kulturális rövid hírről is beszámolunk. A Dobszerdában pedig Nemes Gábor kollégánk lesz a főszerepló - ki ne hagyják!

Dobszerda
2020. május 13. szerda 20:00
Szerkesztő-műsorvezető: Váradi Júlia