„Támogassa
Megbeszéljük...

Hadházy: Nem hiszem, hogy Navalnij sorsára jutnék, de eljöhet ez az idő is

6/04/2023 17:20

| Szerző: Klubrádió/Lőrincz Csaba

Bár gyermekei aggódnak emiatt, Hadházy Ákos nem gondolja, hogy ugyanaz megtörténhet vele, mint az orosz ellenzéki politikussal, Alekszej Navalnijjal. A független országgyűlési képviselő mégis úgy véli 10-15 éven belül eljuthatunk Oroszország szintjére.

2023. április 06. Megbeszéljük - részlet 23.04.06. Hadházy Ákos
16:17
00:00

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, szerdán újra kordont bontott a karmelitánál a Momentum és Hadházy Ákos. Később dulakodás alakult ki a rendőrök és a képviselők között, mely során Hadházy megsérült az arcán.

"A karcolásnál talán mélyebb, de nem fog nyomot hagyni" – mondta sérülésével kapcsolatban a Megbeszéljük csütörtöki adásában Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő hozzátette, bár gyermekei aggódnak emiatt, ő személy szerint nem gondolja, hogy ugyanaz megtörténhet vele, mint az orosz ellenzéki politikussal, Alekszej Navalnijjal.

A politikus szerint az, hogy jelenleg nem nagyon alkalmaz a hatalom különösebb erőszakot – bár a dulakodást egy újabb vörös vonal átlépésének mindősítette – nem jelenti azt, hogy nem jutunk el oda. "Nagyjából 10-15 évnek kell eltelnie, mire az orosz állapotokat elérjük" – tette hozzá. Megjegyezte, nem szabad hagyni, hogy a idáig eljusson a hatalom. Egész addig nem tart ettől, amíg az Európai Unió tagjai vagyunk.

"Azt javaslom azoknak, akiket zavar ami Magyarországon van, azoknak újra és újra ki kell állniuk" – mondta, hozzátéve, hogy pártot nem tervez alapítani, de gondolkodik egy bizonyos hálózat kialakításán.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük.../interjú Hadházy Ákossal
2023.04.06., csütörtök 17:15
Riporter: Bolgár György