„Támogassa
Esti gyors

Hadd vakuljon az a paraszt! – Szénási Sándor jegyzete

27/10/2023 18:03

| Szerző: Szénási Sándor/Klubrádió

Karikó Katalin megírta, hogy már többször hazudoztak a nevében, nyilván egy idő után törölték is ezeket a mocsokságokat, de a jelek szerint a bűnözőket semmi sem gátolta abban, hogy ne kövessék elé újra és újra ugyanazt.

2023. október 27. Esti gyors-részlet (2023.10.27. Szénási Sándor jegyzete)
02:36
00:00

Karikó Katalin írja egy közleményében: "Most parazita és vérnyomásproblémákkal kapcsolatban, korábban körömgomba, illetve visszerek és véráramlási zavarok otthoni kezeléséhez kötődően éltek vissza a nevemmel és a képmásommal a rám hivatkozó álinterjúban, álhírben". Vagyis, ilyesmi már megtörtént vele, és azok az állítások, amelyeket neki tulajdonítanak, akkor sem voltak igazak.

Mármost alig van már olyan ismert orvos, professzor, rektor, egészségügyi kutató, akinek a nevével ne éltek volna vissza a közösségi oldalakon, ahol egyébként – számtalan panasz szerint – pitiáner okokból, vagy egyszerűen igazságtalanul tiltanak le tartalmakat a kezelők, viszont ez láthatóan nem történik meg az esetleg halálos lefolyású betegségek gyors és könnyű kezelését, kórságok valami csodaszer használatával történő villámgyors felszámolását ígérő parasztvakítások esetében.

Folyamatosan látom például Zacher Gábor addiktológus arcát egy arcátlan kamuinterjú elején, és nem hiszem, hogy erről ne tudott, és ne tiltakozott volna az első percben, akárcsak a többi áldozat, például a Semmelweis rektora, akinek a nevével szintén napokig hirdettek csodaszert. A duma, amit a szájukba adnak, mindig ugyanaz: az egészségügyi szakmák évek óta titkolják egy gyógyszer létét, illetve a gyógyszertári forgalmazását, ám ma eljött az igazság pillanata, potom 12 550 forintért, rendeljen gyorsan, mert a készlet a gigantikus érdeklődés miatt fogytán van.

Ez az ócska, és szemét praxis évek óta szabadon űzhető, szabadon járathatnak le vele embereket, és hitetik el betegekkel, hogy a csoda némi átutalás után a küszöbön várja, hogy beteljesedjen. Karikó Katalin megírta, hogy már többször hazudoztak a nevében, nyilván egy idő után törölték is ezeket a mocsokságokat, de a jelek szerint a bűnözőket semmi sem gátolta abban, hogy ne kövessék elé újra és újra ugyanazt. Holott az egy kaptafára készült, primitív, átlátszó hazugságok egy másodperc töredéke alatt felismerhetők, és kiiktathatók. De ez nem így történik, és érthetetlen, miért nem.

Nincs más hátra: a szolgáltatót büntetni kell, ha indokolatlanul hosszú ideig kint hagyják ezt a szemetet. Az Unió úgyis reformra készül a techcégekkel szemben, oldják meg ezt a kérdést is! Úgy értem, már tegnap.

 
Gyógyszer
 Forrás:Pixabay
 

Szénási Sándor jegyzete az Esti gyors 2023. október 27-i adásában hangzott el.