„Klubrádió
Reggeli gyors

Ha Rogán megsértődik, napokon belül tud ilyen lejáratásokat megrendelni

27/01/2022 15:05

| Szerző: Klubrádió/Bohus Péter

Hadházy Ákos védekezésre kényszerül, ugyanis napok óta ismét őt vette célkeresztbe a kormányzati propaganda, először a nevelt fiának bántalmazásával vádolták, amiben a gyámügy már régóta kiderítette, hogy nem igaz, majd egy olyan hétéves videóval, amit még a Farkas Flórián ügyeinek leleplezése után készítettek szerinte Rogánék. És mi történt megint? Nos, a Rogán az Tóni, a felesége, az Barbara, a kabinetfőnke pedig Ádám, a 35 éves bizniszek pedig a koncessziók. Az ellenzéki képviselő szerint nem szabad a lejáratásoktól megijedni, és sokkal több önkéntesre van szükség ahhoz, hogy az ellenzék győzni tudjon. 

2022. január 27. Reggeli gyors - részlet 22.01.27. Hadházy Ákos
14:18
00:00

Pár hete egy jogerős gyámügyi felmentés ellenére azzal támadta a propagandamédia Hadházy Ákos ellenzéki képviselőt, hogy a nevelt gyerekét bántalmazta, majd most egy közepes frissességű videót vettek elő, amiben egy ismeretlen nő beszélt arról, hogy szexuális aktussal fizetett neki egy kutya becsipeléséért. Hadházy a Reggeli gyorsban azt mondta, nem tud erre egy jól nevelt rádióba illő dolgot mondani. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy az utóbbi időben sokat beszélt arról, hogy a Völner-ügyet inkább Rogán-ügynek kellene hívni, és szerinte ezért vették elő a két ügyet. A videó hét éves, amit még akkor csinálták ellene, amikor Hadházy Farkas Flórián Híd a munka világába  programját leleplezte. "Néhány napon belül ezt találták ki, csináltak egy olyan videót, amin a hölgynek a napszemüvegéről visszaverődik, amit olvas".

 
 

Részlet a hét évvel ezelőtt kreált vidóból.

Hadházy azt mondta, hogy "ha ez a Rogán-ügy folytatódik, és valószínűleg folytatódik", akkor további dolgokat fognak róla állítani, mint például, hogy a pácienseimmel flörtölt, mivel volt már ő az elmúlt években szomszédgyilkos és a szüleit is gyalázták, de nem akart tovább erről beszélni. Szerinte a Fidesz-rendszernek ez a lényege: elfoglalta a média nagy részét, és kézzel irányítja. "Ha Rogán megsértődik, napokon belül tud ilyen lejáratásokat megrendelni, ami nagyon sok emberhez eljut".

A tudatos médiafogyasztók, akik például a már bezárt Klubrádiót is megtalálják, még hozzájuthatnak a hírekhez, amire Hadházy szerint Rogánnak viszont az a válasza, hogy a Tényekben, az Origóban, sok millió embereket elérő médiumokban és a kis magánrádiókban egy szó sem lesz erről, de lesz helyette zajkeltés. "Mert ez a lényeg, csináljunk zajt és tereljük el a figyelmet".

"Mivel ezt a propagandagépezetet nem állítottuk meg, nem foglalkoztunk vele, emiatt ezt megtehetik".

De most miért sértődött meg Rogán? A 444 folytatásokban közli a Völner-ügyben keletkezett nyomozati anyagokat, amelyek közül Hadházy szerint egy kívülálló számára a legjobban megérthető történet az, hogy Rogán Antal kabinetfőnöke elment a végrehajtói kamara korrupt elnökéhez, és megkérte, intézze el neki a jogi vizsgáit, hogy be se kelljen mennie érte a pécsi egyetemre. Ez Hadházy szerint lehetne az ügy egyik mellékszála, amibe Rogán mintegy véletlenül került bele, de aztán az ellenzéki politikus talált egy olyan tulajdoni lapot is, amely szerint a végrehajtói kar irodaházát Rogán kabinetfőnöke, "a legszorosabb munkatársa" megvásárolta, pedig az szerinte egy milliárdos tétel, ehhez képest Rogán legszorosabb munkatársa, aki tisztviselő, és akit beraktak pár igazgatóságba, felügyelőbizottságba, de a legális jövedelme egymillió forint körül van, mondta az ellenzéki politikus

Hadházy szerint innentől az ügy "nagyon közel került Rogán Antalhoz", de "még nagyobb baj", hogy a lehallgatási jegyzőkönyvekben "elkapták egy nagyon fontos mondatát a korrupt végrehajtónak", hogy a bizniszeik nem lényegesek ahhoz képest, hogy van egy nagy biznisz, ami 35 évre szól, és aminek az érdekében Schadl "Tónival és a Barbarával és az Ádámmal" beszél. "Nos, a Rogán az Tóni, a felesége, az Barbara, a kabinetfőnke pedig Ádám, a 35 éves bizniszek pedig azok, amikről a sajtóban is volt szó, koncessziók, mint az autópályakoncesszió, amit szintén 35 évre akarnak odaadni, és Rogán Antal az, aki a Nemzeti Koncessziós Hivatal vezetője. Azt elhiszem, hogy kellemetlen Rogán Antalnak, de erről beszélni kell, és beszélni is fogok".

Reális, hogy ezek után még lesznek mocskos lejáratások, vélte Hadházy, aki szerint az ellenzék azért is van hátrányban, mert a kormány négy éve kampányt folytat, amire 40 milliárdot költ évente. Ezért azt mondta, ha az ellenzéknek nem lesznek még önkénteseik, akik dolgoznak a győzelemért, biztosan nem fognak nyerni. De szerinte nem érdemes sírni, és neki a telefonján van egy listája, amin a nagyon durva ügyek vannak, és amiket mindenképpen meg akar még osztani.

Az a baj, hogy vannak ezek az ügyek, a Fidesz pedig titkosszolgálati módszerekkel figyel embereket. Hadházy szerint bűntelen ember nincsen, neki is volt olyan, amire nem büszke, de az a lényeg, hogy ezek igazak-e, van-e valamilyen alapja, amit csak fölnagyítanak.

"A Fidesz olyan helyzetben van, hogy bárkiről bármit elő tud szedni, ha pedig nem talál, akkor kreál. Rogán egy gombnyomással kiadhatja, hogy nagyon sokszor el kell mondani mindenkinek. Ez akkor veszélyes, ha az ellenzéki politikusok megijednek ettől a lejáratástól" - mondta. Hozzátette, hogy egy jó lejáratáshoz legalább egy-két hét kell, így a választásokig mindenkit már nem fognak tudni lejáratni. "Ha néhány ember csinálja, akkor azt ki lehet nyírni. Sokan legyünk" - mondta a Reggeli gyorsban Hadházy Ákos.

A lejátszóra kattintva meghallgathatja a teljes beszélgetést.