„Támogassa
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

Izgalom és egy kis ijedtség – itt az új szerdai Ötös Szalai Krisztával és Epres Attilával

5/09/2023 14:57

Szalai Kriszta és Epres Attila vezeti szeptember 6-tól a szerdai Ötöst. A színművészek videóban meséltek arról milyen érzésekkel veszik át a stafétát. Falusi Mariann és a tavasszal elhunyt Lang Györgyi műsorvezetése Szalai Kriszta számára az etalon, Epres Attila pedig úgy gondolja, talán nem fognak hasonlítani rájuk, de ugyanazt a jó hangulatot igyekeznek majd megteremteni. Kultúra, művészet, közélet és társadalom, életutak, emberi sorsok, karriertörténetek hétköznapi és ismert emberekről – ilyen színes merítéssel várják Önöket, szerdánként 10 órától! Az első adást alább, a cikkben található lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

2023. szeptember 06. Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával (2023. szeptember 06., szerda 10:05)
92:23
00:00
Műsorvezetők: Epres Attila, Szalai Kriszta Szerkesztők: Kerekes Borbála

Az első adás időpontja: Szeptember 6. szerda, 10:00
Szerkesztő: Kerekes Bori, műsorvezetők: Szalai Kriszta és Epres Attila

Ahogy a hallgatóink értünk, úgy mi is összefogtunk műsorunkért, amely az ismert szomorú okból gazdátlan maradt. A Klubrádiós kollektíva nyáron is mindent megtett, hogy a hiányt amennyire lehet, pótolja.

Az új évaddal az Ötös szerdai kiadása is új formát kap. A formát pedig érdekes témákkal és vendégekkel; szakértőkkel, művészekkel és hétköznapi emberekkel; és persze érzésekkel, ötletekkel és gondolatokkal tölti meg az új csapat, amelynek a gondozásában hétről hétre garantáltan minőségi műsor kerül a hallgatóink elé.

A garancia erre új munkatársunk, Kerekes Bori kreatív, lendületes szerkesztői munkája, és új műsorvezető párosunk, akiket színházból, filmekből és sorozatokból egyaránt ismerhetnek hallgatóink: Szalai Kriszta és Epres Attila színművészek.

A két műsorvezető az alábbi videóban mesél, milyen gondolatokkal vágnak neki a munkának és elmondják, kik és mi várható az első adásban.

Epres Attila
Jászai Mari-díjas színművész, akit a 80-as években már láthattunk a Cha-Cha-Cha című filmben, valamint a Nyolc évszak sorozatban. Országos ismertséget azonban a kultikus Szomszédok hozott neki. Mindeközben színházi karrierje is beindult, több vidéki és fővárosi színházban játszott, de keresve a helyét, mindenhol csupán néhány évig maradt. Lételeme a vízzel, vízparttal való kapcsolat. Talán azért, mert a Balatonnál nőtt fel. Versenyszerűen kajakozik, szemetet gyűjt a Dunánál és a Tiszánál. Fontos számára a sport. Rendszeres indulója az Ügetőszilveszter művész emlékversenyeinek, a hétköznapokban motorral közlekedik. Jelenleg az egyik méltán legfoglalkoztatottabb szinkronszínész. Szeptembertől a szerdai Ötös társműsorvezetője.
Szalai Kriszta
Sokan a színpadról, sokan civil aktivistaként ismerik. Előbb végzett a Tanítóképző Főiskolán és utána került a Színművészeti Főiskolára. Volt már producer, rendező és több színtársulat alapítója. Megjelentek gyereklemezei, és könyvet is írt. 2008-ban az ő kezdeményezésére jött létre a Kapcsolda program, amelynek azóta is főszervezője. A rászorulók megsegítésére több akciót is szervezett. Többek között 5 napig az utcán élt, hogy átérezze, milyen lehet hontalannak lenni. Megrázó tapasztalataiból egy előadása is született. Nem idegen tőle a média világa, korábban több tévécsatornánál is vezetett műsort.

A teljes adást az alábbi lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

✶ ✶ ✶

További változás az Ötösben!

Bár hallgatóink az Ötös kapcsán csupán a szerdai adás megújulására vártak eddig, más is átalakul ebben az idősávban. Szeptember 4-től, minden hétköznap 10:00 és 12:00 óra között megszűnnek a félóránkénti hírek. Vagyis csak a 11 órás hírblokk szakítja meg az Ötösöket. Ezáltal még többet beszélgethetnek műsorvezetőink vendégeikkel, Önök pedig szünet nélkül hallgathatják a műsor első és második óráját.

✶ ✶ ✶

Szeptembertől induló új és megújuló műsorainkról ebben a cikkben gyűjtöttünk össze minden információt.