„Klubrádió
Megbeszéljük...

Ezt kellene megtanulni a Fidesztől

2/05/2019 14:33

| Szerző: Klubrádió

Következetesség. Ezt hiányolja az MSZP politikájából Horn Gábor. Bangóné patkányozásáról azt mondja, bárki hibázhat, de utána a pártjának gyorsan döntenie kell.

2019. április 30. Megbeszéljük 19.04.30. Horn Gábor
15:33
00:00

Mindenki hibázhat, de patkányozni az EP-választások előtt nem szerencsés – mondja Horn Gábor, a Republikon Intézet kuratóriumának elnöke Bangóné Borbély Ildikó kijelentésével kapcsolatban. A szocialista képviselő az interjú után bocsánatot kért, és itt akár be is lehetett volna fejezni az egész ügyet. Miután a párja bizonytalankodott, a közvélemény már nem azzal foglalkozik, hogy mennyire elszaporodtak a patkányok Budapesten, hanem a szerencsétlen kijelentéssel.

Az MSZP-nek egy dolgot meg kellene tanulnia a Fidesztől -véli Horn Gábor-, mégpedig azt, hogy gyorsan kell dönteni, aztán pedig a döntéshez ragaszkodni. Amennyiben a párt kiáll Bangóné mellett, ám tegye, de akkor ezt az álláspontot képviselje, és ne csak egy napig. A következetesség az, amit hiányol az egykori SZDSZ-es politikus.

A kormány és Orbán Viktor tevékenységében lehet bőven hibát találni. Például a kerítésépítés, vagy Orbán magánrepülései olyan dolgok, amelyeket folyamatosan napirenden kellene tartani. A magánrepülők használatába máshol már belebukott volna az illető politikus. Amennyiben megtalálnak egy témát, azt végig is kell vinni, csak az hozhat eredményt. A kormány már 400 milliárd forintot költött a migránsozásra, az emberek „hülyítésére”, miközben nincsenek itt migránsok. A propaganda mégis hat.

Horn Gábor szerint egyébként az ellenzék most jobb kampányt folytat az EP-választás előtt, mint korábban. Minden párt végzi a dolgát és feltehetően meg is fogja hozni az eredményt.

Bolgár György interjúját a fenti „lejátszás” ikonra kattintva hallgathatja meg. Címlapkép: MTI/Mohai Balázs.