„Klubrádió
Hetes Stúdió

Előválasztás, osztogatás, választás – Hetes Stúdió ajánló

25/09/2021 12:05

| Szerző: Klubrádió

Ajánljuk a Hetes Stúdiót, melynek témái az előválasztás, a német választások, a magyar kormány osztogatásba kezdése voltak, valamint vendégeinkkel temészetesen megint megbeszéltük, mi történt a héten.

2021. szeptember 25. Hetes Stúdió (2021. szeptember 25., szombat 15:00)
54:08
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter
A Hetes Stúdióban szombaton elsőként az előválasztásról hallhattak, Józsa Márta kolléganőnk végigállta a sort néhány választóhely előtt, beszélgetett a szavazókkal és megpróbált választ keresni arra is, hogy mi okozhatta a kezdeti informatikai összeomlást.

 
Előválasztás hétfőn reggel
 

A választások előtt 1000 milliárdos osztogatásba kezd a kormány a 13. havi nyugdíjtól az szja-visszatérítésen át a minimálbéremelésig minden is meg van ígérve. A kérdés, hogy mennyire bírja el ezt a gazdaság - Petschnig Mária Zita közgazdászt kérdeztük.

 
Petschnig Mária Zita 
MTI Fotó: Kovács Tamás
Fotó: Kovács Tamás / MTI
 

Mi várható a német választásokon, hogy látja ezt a magyar politológus, és mit gondolnak erről a németek? Böcskei Balázst, az Idea Intézet vezetőjét kérdeztük, Csernyánszky Judit összeállításában pedit 3 német szakértő válaszolt, egyebek mellett arra, hogy milyen felelősség terheli Angela Merkelt az Orbán-féle illiberális demokrácia megtűrésében.

 

2021. szeptember 25. Hetes Stúdió (2021. szeptember 25., szombat 16:05) / Megbeszéljük hétről hétre
56:28
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter
A hét legfontosabb eseményeit Kocsis Györgyivel, a HVG munkatársával, György Zsomborral, a Magyar Hang főszerkesztőjével és Bolgár Györggyel beszéltük meg.

Kocsis Györgyi, Neuman Gábor, György Zsombor és Bolgár György
 
Kocsis Györgyi, Neuman Gábor, György Zsombor és Bolgár György
Fotó: Pálinkás János / Klubrádió
 
Hetes Stúdió
2021. szeptember 25. szombat 15:00
Műsorvezető: Neuman Gábor
Szerkesztő: Bálint Judit