„Klubrádió
Dobszerda

Családja legfontosabb történetei, őszintén, pontosan

28/02/2019 09:42

| Szerző: Klubrádió

Megrendítő beszámolót készített az Érdi família történetéről a feleség és szülő É. Szabó Márta televíziós szerkesztő, Érdi Tamás vak zongoraművész édesanyja, aki a Dobszerda vendége volt.

2019. február 27. Dobszerda (2019. február 27., szerda 20:00)
44:53
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia

Hároméves kora óta rajong a hangokért, a dallamokért, a tenger zúgását, morajlását, a madarak csicsergését ugyanolyan élvezettel fogadja be, mint amikor a zongora billentyűi segítségével a legmagasabb színvonalon adja elő Mozart, Beethoven, vagy Chopin darabjait.

A szemével nem lát ugyan, de hangérzékelésével, a tapintásával, a lelkével sokkal érzékenyebben reagál minden hozzá érkező információra, mint a látók. Érdi Tamás nemzetközi hírű, rendkívüli tehetséggel megáldott zongoraművész sorsa természetesen szorosan, szinte percenként kötődött össze a szülei, elsősorban édesanyja, É. Szabó Márta életével.

A Dobszerda vendége É.Szabó Márta, televíziós szerkesztő, a hajdani kiváló Cimbora című műsor létrehozója volt, aki nemrég megrendítő őszinteséggel és pontossággal tárta föl az elmúlt 40 év számára és a család számára legfontosabb eseményeit.