„Támogassa
Szerepvállalás

Az év legsikeresebb adománygyűjtése

2/11/2020 12:36

| Szerző: Klubrádió

Mindenkinek jó, ha több a női vállalkozó – ezt a gondolatot propagáló világnapról volt szó a Szerepvállalásban, valamint 2020 legsikeresebb adománygyűjtéséről.

2020. október 31. Szerepvállalás (2020. október 31., szombat 18:00)
24:24
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori

A nők vállalkozási aktivitása, az, ha a férfiak dominálta üzleti világba ők is egyre nagyobb számban lépnek be, szorosan összefügg a társadalmak jóllétével, hiszen ezzel erősödik a gazdaság egyik legfontosabb motorjának számító réteg. Különösen igaz ez, ha olyan vállalkozókról van szó, akik erőforrásaik jelentős részét a jövő nemzedék életkörülményeinek javítására fordítják, és ezáltal is hozzájárulnak a szegénység felszámolásához.

A Vállalkozó Nők Világnapjának célja egy olyan nőbarát vállalkozói ökoszisztéma létrehozásának előmozdítása, melyben a szereplők törekszenek a nemek közti gazdasági egyenlőtlenségek felszámolására, a nők arányos és méltó szerepvállalásának és befolyásának erősítésére, a társadalmi jóllét előmozdítása érdekében. A nemzetközi program magyar nagykövete, a Jól-Lét Alapítvány vezetője, Keveházi Kata volt a Klubrádió Szerepvállalás című műsorának vendége.

Az Anyák az Anyákért Alapítvány 'Ágyat az anyukáknak' kampánya nyert idén a Civil Díj 'Legsikeresebb adománygyűjtés' kategóriájában. Az egy édesapa kezdeményezésére és sok civil segítségével megvalósuló programmal egy országos problémát oldottak meg másfél hónap alatt. Almádi Zsuzsannával, az alapítvány elnökével beszélgettünk.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

Szerepvállalás
2020. október 31., szombat 18.00
szerkesztő-műsorvezető: Bíró BoriÉs még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.

Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.

Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás