„Klubrádió
Örömzene

"Az ember valami újdonsággal is üzenjen" – László Boldizsár énekes az Örömzenében

15/12/2019 10:30

| Szerző: Klubrádió

László Boldizsár élete tele van mostanában számmisztikailag érdekes jubileumokkal. Tavaly volt 10 éve, hogy operákat énekel, idén lett 50 éves és jövőre lenne 25 éves a Cotton Club Singers nevű formációja. A születésnapját egy nagyszabású koncerttel ünneplni egy big bandes felállással - a Budapest Jazz Orchestrával együttműködve. A beszélgetésben szóba kerülnek operaénekesi szerepálmai és az is kiderül a videóból, mit jelent Boldinak a Klubrádió.

2019. december 10. Örömzene (2019. december 10., kedd 21:00)
50:31
00:00
Műsorvezetők: Ámon Betti Szerkesztők: Ámon Betti
"Én egy énekes apuka vagyok. Olyan, mint egy normál apuka, csak sokkal menőbb" feliratú pólóban jött be László Boldizsár az Örömzene című műsorunkba.

Az 50 éves László Boldizsár egy nagyszabású ünnepi koncertet tervez a Budapest Jazz Orchestrával az Erkel Színházban, mely koncerthez egy jótékonysági kampány is indult a Heim Pál Gyermekkórház javára.

A big bandes koncerten László Boldizsár olyan ismert magyar és amerikai előadók dalait dolgozza át, akik nagy hatással voltak rá, Máté Péter mellett Tom Jones, Tony Bennett vagy Frank Sinatra dalai is elhangzanak majd. Azonban hogy olyan "boldis" legyen a koncert, nem a megszokott előadásmódban csendülnek fel a dalok, mert rengeteg közreműködővel színesítik a koncertet: az Operaház egyik vezető szopránja, Rálik Szilvia; Boldi felesége, Nánási Helga (aki szintén operaénekesnő) mellett Schell Judit és Szekeres Adrienn is fellépnek. A dalok magyar szövegét pedig Vámos Miklós fordította.

A Cotton Club Singers sikerei után az opera felé forduló énekest a rádióműsor felvétele után egy rövid videóinterjúra is sikerült elcsípni. László Boldizsár nemcsak a terveiről, szerepálmairól, de a Klubrádióhoz fűződő viszonyáról is mesélt. 

Ha feliratkozik a YouTube-csatornánkra, nem szalasztja el videós anyagainkat.

FELIRATKOZOM:

Örömzene
2019. december 10. kedd 21:00
Szerkesztő-műsorvezető: Ámon Betti