„Klubrádió
Mandátum

Az ember, aki egy asztalhoz ültette Karácsonyt és Puzsért

23/05/2019 16:33

| Szerző: Klubrádió

A Mandátum mai adásában dr. Magyar György, a Civil Választási Bizottság elnöke volt a meghívott vendég, akivel a főpolgármesteri előválasztásokról, illetve az európai parlamenti választásról beszélgettünk.

2019. május 23. Mandátum (2019. május 23., csütörtök 19:00)
47:32
00:00
Műsorvezetők: Szentpéteri Nagy Richard
Nemrég létrejött az főpolgármesteri előválasztás megszervezésére a Civil Választási Bizottság, aminek élére dr. Magyar György ügyvédet választották meg. A folyamat első eredményeként a szervezet le tudta ültetni egymás mellé a potenciális főpolgármester-jelölteket az őket támogató pártokat, illetve a független, a választások sikerességében érdekelt civilszervezeteket. (A CVB tagjai: Civilek a demokráciáért / Mindenki Magyarországa Mozgalom / Számoljuk együtt! / Nyomtass te is! / aHang / Oktogon Közösség / Állampolgárok a Centrumban Egyesület / Karácsony Gergely / Puzsér Róbert / MSZP / Párbeszéd / Demokratikus Koalíció / Jobbik / Momentum / LMP / Szolidaritás Mozgalom.)

Az EP-választások vonatkozásában pedig a vendégek - a már említett mellett Tóth Zoltán -  elsősorban a részvétel fontosságát hangsúlyozták annak ellenére is, hogy a mozgósítás gőzerővel folyik, és a magas részvétel adott esetben kkedvezőtlenül befolyásolhatja a kis pártok eredményeit.

A felvétel után kameravégre is kaptuk Magyar Györgyöt.

Iratkozzon fel a Klubrádió YouTube-csatornájára!

FELIRATKOZOM:

Mandátum
2019. május 23. csütörtök 19:00 (ismétlés: hétfő 02:00)
Műsorvezető: Szentpéteri Nagy Richard