„Klubrádió
Mandátum

Számoljuk együtt! - szavazatszámlálással a demokráciáért

16/05/2019 18:09

| Szerző: Klubrádió

Választási műsorunkban, a Mandátumban Szentpéteri Nagy Richard vendégei Pákozdi Éva civil aktivista, Székely Sándor parlamenti képviselő és Tóth Zoltán választási szakértő voltak.

2019. május 16. Mandátum (2019. május 16., csütörtök 19:00)
45:38
00:00
Műsorvezetők: Szentpéteri Nagy Richard

Elsőként Pákozdi Éva, a Számoljuk együtt civil kezdeményezés vezetője beszélt a szavazatszámlálók fontosságáról az idei választásokon is. Több hír szerint ugyanis idén sem lesz minden körzetben ellenzéki szavazatszámláló.

Utána Székely Sándor,  a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke, független országgyűlési képviselő és Tóth Zoltán választási szakértő az EP-választásokról és a baloldali pártok jövőbeni egyesülési esélyeiről beszélt, melyre reális lehetőség csak az önkormányzati választások után várható.

A Mandátum vendége Székely Sándor független országgyűlési képviselő (2019.05.16.)

Szentpéteri Nagy Richárd választási műsorának egyik vendége ezúttal Székely Sándor független országgyűlési képviselő, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke, aki az EP-választásokról és az őszi helyhatósági választásokról mondta el gondolatait. A műsor weboldalán a teljes adás meghallgatható, ahogy a korábbiak is: https://www.klubradio.hu/musorok/mandatum-33

Megéri feliratkozni a YouTube-csatornánkra, mert extra tartalmakat kaphat.

FELIRATKOZOM:

Mandátum
2019. május 16. csütörtök 19:00 (ism.: hétfő 02:00)
Műsorvezető: Szentpéteri Nagy Richard