„Klubrádió
Hetes Stúdió

Az államnak kellene kivonulnia onnan, ahol semmi keresnivalója – Hetes Stúdió ajánló

27/03/2021 12:58

| Szerző: Klubrádió

Egy újabb nehéz héten vagyunk túl, tombol a járvány, mi pedig fontos témákkal készültünk önöknek. A Hetes Stúdiót egy visszatérő kollégánk vezeti ismét, Gergely Zsófia.

- Szó lesz arról, hogy nagy nehezen mégis előre veszik a tanárokat az oltásnál, mégsem elégedettek. Hogy miért nem, arról Nagy Erzsébettel, a PDSZ országos választmányának tagjával beszélgetünk.

- Filippov Gábor, az Egyensúly Intézet kutatási igazgatója is itt lesz, ugyanis készítettek egy friss javaslatcsomagot arról, hogyan lehetne jobb pályára állítani a magyar gazdaságot. Nagy titkot nem árulunk el: az államnak kellene kivonulnia onnan, ahol semmi keresnivalója.

- Józsa Márta az egyetemek alapítványi átszervezésével foglalkozott, tartottak ugyanis egy fórumot, ahol Stumpf István kormánybiztos próbálta megindokolni, mégis miért jó belehajszolni az intézményeket egy modellváltásba.

- Csernyánszky Judit interjúját is hallhatják az Európai Néppárt egyik jelenlegi tagjával, a volt lengyel kormányfővel, aki szerint a kilépő Orbán Viktor nem fog tudni gründolni egy új politikai csoportosulást.

És természetesen megbeszéljük a hetet György Zsomborral, a Magyar Hang főszerkesztőjével, Kárpáti Ivánnal, a Klubrádió munkatársával és természetesen Bolgár Györggyel.

Hetes Stúdió
2021. március 27. szombat 15:00
Szerkesztő: Bálint Judit