„Klubrádió
Megbeszéljük...

Arató: A Klubrádió multiplatform médium lett

16/03/2023 13:21

| Szerző: Klubrádió/Lőrincz Csaba

A Klubrádió a hallgatói és az olvasói adományaiból él. Hogy a következő fél évre is összejöjjön a rádió működtetéséhez szükséges pénz, március 15-én pénzgyűjtő kampány kezdődött. A rádió tulajdonosa, Arató András beszélt a rádió továbi terveiről.

2023. március 15. Megbeszéljük - részlet 23.03.15. Arató András
10:31
00:00

Ahogy azt már az utóbbi években megszokhattuk, rádió félévente túlélési kampányt hirdetve teremti elő a működéséhez szükséges összeget a következő fél évre. A részleteket itt olvashatják.

"Bár Klubrádiónak nevezzük, és a következő ötven évben is azt szeretném, ha ez így lenne, de mára olyan multiplatform médium lett, ahol tisztességes, objektív hírek és vélemények ütköztetése jelenik meg a közönségünk számára" – mondta a Megbeszéljük szerdai adásában Arató András. A Klubrádió elnöke hozzátette, ennél többről volt szó, az új műsorok mellett a YouTube-on is megjelentünk, kifejezetten az oda készített tartalmakkal. Megemlítette a publicisztikai folyóiratként a Klubrádió honlapján megjelent Szabadság Klubot is, ahol eddig öt szerző írásai jelentek meg. A rádióval kapcsolatos további tervek közt egy újabb fejlesztés is szerepel, erről azonban a gyűjtés végéig nem akart részleteket elárulni. Mint mondta, ha a gyűjtés ugyanúgy sikerül, mint ősszel, akkor megvalósul. 

 

túlélési gyakorlat 2023
 

 

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük.../interjú Arató Andrással
2023. március 15. szerda 17:15
Riporter: Bolgár György