„Klubrádió
Hetes Stúdió

A Tigáz felvárlásától a Freeszfe hallgatóinak diplomájáig

20/03/2021 14:00

| Szerző: Klubrádió/L.Cs.

Mészáros Lőrinc lett Magyarország legnagyobb gázszolgáltatója; teljes a káosz a védettségi igazolványok körül; európai egyetemek segítenek a Freeszfe hallgatóinak megszerezni diplomájukat; Orbán Viktor a magyar Donald Trump? „Hanyatlófélben a demokrácia?” – Csernyánszky Judit beszámolója a washingtoni Külügyi Kapcsolatok Központja online konferenciájáról. Ezek voltak a Hetes Stúdió témái.

2021. március 20. Hetes Stúdió (2021. március 20., szombat 15:00)
104:31
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

Magyarország legnagyobb gázszolgáltatója lett a nemzet gázszerelője. Övé lett a Tigáz, és ráadásként a TITÁSZ is. Az Opus Global Nyrt. adásvételi szerződést írt alá a svájci központú MET Csoporttal az MS Energy Holding AG 50 százalékának megvásárlásáról.

Átadták az Autohof Óbarok kamionos pihenőhelyet
 
Mészáros LőrincFotó: Bodnár Boglárka / MTI Fotó/Vajda János
 

Elkezdték postázni a védettségi igazolványokat, csak azt nem tudni még, hogy ki kapja, mikor és mire lehet majd használni. Teljes a káosz.

Öt európai egyetemnek kellenek a Freeszfe-sek. 150 hallgató külföldre megy filmet tanulni, mert itthon nem találtak maguknak iskolát. Interjú az egyik leendő tanárral, Tarr Bélával.

Tarr Béla
 
Tarr Béla
 

Orbánnal riogatnak az Egyesült Államokban. Ő lett a magyar Trump. Vajon, hogyan Látják Orbánt a tengerentúlon. Összeállítás hangzott el amerikai újságokból.

Donald Trump és Orbán Viktor találkozója Washingtonban
 
Trump-Orbán találkozóFotó: Koszticsák Szilárd / MTI
 

A műsor második órájában megbeszéltük a hét legfontosabb eseményeit Gergely Zsófiával, Tamás Ervinnel és Bolgár Györggyel.

Hetes Stúdió
2021. március 20., szombat 15:00
Műsorvezető: Neuman Gábor