„Köszönjük,
Kinevetsz a Végén?!

A megvilágosodás nem maradt el

4/05/2019 09:09

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Pálinkás János

A Kinevetsz a végén?! a Klubrádió közéleti élő dumapartija a Hatszín Teátrumban. Ezúttal az április 27-i felvétel rádiós adását hallgathatja meg.

2019. május 04. Kinevetsz a Végén?! (2019. május 4., szombat 14:00)
50:35
00:00
Műsorvezetők: Borgula András
Tudósítónk kinevette, sőt kinevettette, hiszen azért volt ott, mint mindig. „A megvilágosodás annak ellenére nem maradt el, hogy ezúttal Borgula nem szállította a híreket, sőt semmit sem szállított. Kálmán László kitűnően, tökéletes nyelvhelyességgel helyettesítette a volt katonát, miközben Csepeli, Péterfy, Arató és Kovács M. Vera is meglehetős könnyedséggel hitették el a közönséggel, hogy ők ők.

A résztvevők nagy beleéléssel vitatták meg a hazánkat szűnni nem akaró támadásokkal szembeni kormányzati védelem legújabb vívmányait. Többek között szó esett a sajtószabadság ellen vívott szüntelen éberség fontosságáról, bár még mindig jelentős nálunk e területen a liberális túlsúly miniszterelnöki érzete. A lakástámogatás is hatalmas csúcsokat döntöget, csak a gonosz, sajnálatosan még mindig létező ellenzéki hangok vetik fel, hogy nem a lakásokat, hanem a lakókat kellene támogatni. A repatriált patkányok jogainak védelme lassan megoldódik, de a főpolgármester még mindig nem elégedett a lélekszámukkal. A gyermekvállalási kedv és az óvszerfogyasztás közötti nemlineáris disszonancia korrekcióját megkezdte a KSH. Nincs most sem hely, sem idő a közelgő lapzárta miatt teljességre törekedni, meg el is felejtettem szinte mindent, de annyit még kiemelnék, hogy hazánk nagyjai közül számosan kiemelkedő intellektuális melléktermékékekkel álltak elő, elsősorban is a Notre Dame katasztrófájával összefüggésben. Közöttük is óriás a keresztény- és mindenügyi miniszterelnök helyettes produktuma, akinek az elméjét fáklyaként lehetne használni, ha nem vesszük figyelembe a „ne játssz a tűzzel” ősi intelmét. Az ő IQ-jának a reciproka a végtelent nyaldossa.”

Kinevetsz a Végén?!
2019. május 4. szombat 14:00 (ismétlés vasárnap 8:00)