„Klubrádió
Nívó - a minőség magazinja

A biztosítási piacra is hatott a vírus

19/07/2020 20:52

A járvány lehetőséget teremtett a biztosítóknak, hogy új termékekkel álljanak elő. A Nívóban áttekintettük a kínálatot. S egy másik aktuális téma: a strandjátékok szavatossága.

2020. július 16. Nívó - a minőség magazinja (2020. július 16., csütörtök 14:00)
50:07
00:00
Műsorvezetők: Törtei-Takács Kriszta Szerkesztők: Törtei-Takács Kriszta

A tartalomból:

Covid, vagyis koronavírus biztosítások: körbenézünk az egészségbiztosítások és kiegészítő biztosítások háza táján.

A GVH lesújtott az Alza.hu ra mert náluk elmúlhatatlanul tartott a black Friday. De persze ezen kívül még egyéb nem túl tisztességes dolguk miatt büntették meg nem csekély összegre, 900 millióra.

A bankok már nem csak banki termékeket árulnak, hisz kínálnak már például utazási, vásárlási, vagy éppen munkáltatói kedvezmény programokat. De szabad-e beszállni, és ha probléma van, kihez fordulhatunk. A bank ilyen esetben csak egy közvetítő mint a kuponos oldalaknál? Mert hogy nagyon nem mindegy.

Mi van akkor ha egy cégtől használtan vásárolt autónál rejtett hiba jön elő? Mik ilyen esetben a törvény által meghatározott szavatossági jogaink? És ami még nagyon fontos, milyen sorrendben? 

 
Pixabay
 

És ami a múltkor idő hiányában kimaradt: A strandjátékok szavatossága: tényleg bukta az összeget, ha azonnal kilyukad a gyermeknek vett gumikrokodil?

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. 

Nívó - a minőség magazinja
2020.07.16. 14:00
Műsorvezető: Törtei-Takács Kriszta