„Klubrádió

Adások

Sorstörténetek
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

Sorstörténetek

Aki ha elbukik is, újra talpra áll. Aki, ha oka lenne rá, akkor sem adja fel. Aki kesereghetne, de inkább cselekszik. A szerdai Ötösben olyan sorstörténeteket ismerhettek meg a hallgatók, amik nem csak azért érdekesek, mert tele vannak fordulatokkal, hanem azért is, mert inspirálnak, erőt adnak, példát mutatnak.

Nőnek lenni, filmrendezőként
Uniszex

Nőnek lenni, filmrendezőként

Még mindig sok olyan férfias szakterület van, ahol hangsúlyt kap, ha az adott szakma képviselője nem férfi. A filmipar is férfias szakmának számít, de az elmúlt években egyre többször kerülnek elő női szempontok.

Mi lesz négy hónapig a megválasztott polgármesterekkel?
Hetes Stúdió

Mi lesz négy hónapig az új polgármesterekkel?

A Hetes stúdióban szó volt többek között arról, mit kérdeztek a húsz évesek uniós politikusoktól, átok-e vagy áldás a génmanipuláció és, hogy mit lehet kezdeni azzal a szokatlan helyzettel, hogy az önkormányzatokban a győztesek csak ősszel kezdhetik meg a munkát. Az adás második felében szokás szerint Megbeszéltük a hetet.

A káromkodás koordinátarendszere
Galaxis kalauz

A káromkodás koordinátarendszere

A nyelvi felhang képzésétől, a stílus kortalanságán át, a negatív reklám vélt vagy valós hatalmáig vezetett a héten a Galaxis kalauz. Útközben azt is megvizsgáltuk, hogy a Z generáció önérték-tudatosságával miként irányítja a divat és a munkaerőpiac alakulását.

Miért varrt játékmackókat Kádár Jánosné?
Klubdélelőtt

Miért varrt játékmackókat Kádár Jánosné?

A Klubdélelőttben Majtényi Gyögy történésszel a Kádár házaspárról beszélgetünk, vendégünk lesz Müller Péter Sziámi, Tarjányi Péter és Mohácsi János is. Egy-egy korábbi beszélgetéssel búcsúzunk András Ferenctől és Dunai Ferenctől.