„Klubrádió

Itt hallani Putyin hazugságainak cáfolatát, és ezt díjazza a közönségünk

4/03/2022 12:37

Miközben a magyar rádiók nagy részét elárasztotta a putyini propaganda, a Klubrádió igyekszik ennek ellentartani, és hiteles, minél átfogóbb információkat továbbítani az ukrajnai háborúról és annak valódi hátteréről. Az erőfeszítést komolyan díjazza a közönség, az Oroszország által kirobbantott harcok kezdete óta a Klubrádió adásai iránt főműsoridőben harmadával nőtt az érdeklődés.

Kevés rádióból juthat manapság hiteles információkhoz az, aki magyar nyelvű híreket, elemzéseket, háttérműsorokat hallgatna, alig egy-két ilyen hely maradt, ami most, a hazánkat több módon is súlyosan érintő ukrajnai háború kitörése után különösen feltűnő és szomorú. A NER az elmúlt tizenkét évben szinte teljesen kiirtotta a független rádiós mezőnyt. A Klubrádió maradt – bár ellene is mindent megtettek –, és továbbra is segítséget jelent azoknak, akik megbízható, átfogó tájékoztatást szeretnének hallani Magyarország és a világ dolgairól.

Természetes hallgatói igény, hogy krízishelyzetekben mindenki a számára megbízható forrásokból próbál tájékozódni, márpedig ez a háborús válság itt dübörög a szomszédunkban. A közszolgálatinak csúfolt egykori közmédia csúnyán leszerepelt, az első napoktól kezdve egyenesen a Kreml propagandáját szajkózta. A Klubrádiónál viszont igyekszünk felderíteni az események hátterét is, első kézből próbáljuk tájékoztatni a hallgatókat anélkül, hogy előírnánk, mit kell gondolniuk. Számtalan forrást követünk a hírszolgáltatásunkban és a közéleti műsorainkban is, ezt az erőfeszítést pedig komolyan díjazzák a hallgatóink.

A nagyrészt közösségi finanszírozásból, tehát hallgatóinak támogatása jóvoltából működő Klubrádió műsorai iránt az Oroszország által kirobbantott ukrajnai háború kezdete óta főműsoridőben mintegy 30 százalékkal nőtt az érdeklődés. Úgy gondoljuk, ez visszaigazolja erőfeszítéseinket, hogy amennyire tudunk, alternatívái legyünk a számtalan médiumot, közte több országos kereskedelmi és közmédiás csatornát is szorosan felügyelő NER propagandaadásainak.

Köszönjük a támogatást, köszönjük az érdeklődést, továbbra is azon leszünk, hogy hallgatóink hiteles információkhoz jussanak a magyar közéletről és a Magyarország mellett dúló háború eseményeiről is!

A Klubrádió adásait több internetes felületen is elérheti, hallgasson minket a honlapunk lejátszójával, mobilalkalmazásaink  segítségével (így vagy így vagy így) vagy a YouTube-csatornánkon, de tartalmainkkal találkozhat a Facebook- és Instagram-oldalunkon is!