„Támogassa
A lényeg

Vaszily Miklós kivégezte Hajdú Péter tévéjét is

27/06/2022 07:37

A Media Vivantis Zrt.-t, amelynek a vezetője Hajdú Péter, is elérte a kormányközeli médiában zajló átszervezési hullám, a költségcsökkentés, írja a Blikk, amely szerint a Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaságnál csoportos létszámleépítést hajtanak végre. A csoportos létszámleépítést és a műsorok megszűnését Vaszily Miklós tulajdonos megerősítette a lapnak.

Paralimpia 2016 - Élőben közvetít a közmédia
 

 
Vaszily Miklós, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megbízott vezérigazgatója (j2), Navracsics Tibor, az Európai Unió kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa (j3, takarásban) Héder Barna, az M4 Sport igazgatója (j), Szabó László, a Magyar Paralimpia Bizottság (MPB) elnöke (b2) és Deutsch Tamás, az MPB alelnöke (b) Budapesten, az MTVA óbudai gyártóbázisán tartott sajtótájékoztatón. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI
 

 

Bár tervben volt, hogy beolvadnak a TV2 csoportba, de ehelyett a jelenleginél sokkal kisebb büdzsével, saját gyártású műsorok, show-k nélkül készülő hagyományos kábelcsatornaként működnek tovább. Korábban a társaság másik csatornája, a Pesti tv is hasonló sorsra jutott. 

Májusban a Pesti Tv vezetője, Huth Gergely beszélt a Megbeszéljükben a csatorna megszűnéséről, és fejtette ki sajátos világlátásának részleteit.

2022. május 11. Megbeszéljük - részlet 22.05.11. Huth Gergely
16:47
00:00