„Klubrádió
A lényeg

Újabb érdekes részletek Borkai-ügyben

7/10/2019 09:35

| Szerző: Magyar Hang

Csaknem hárommillió forint támogatást kapott az egyik lány, aki a Borkai Zsolt fideszes győri polgármesterről közzétett fotókon szerepel – állítja a Magyar Hang.

Csaknem hárommillió forint uniós támogatást kapott egy fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton az egyik lány, aki a múlt pénteken Borkai Zsolt fideszes győri polgármesterről közzétett fotókon szerepel – állítja a Magyar Hang.

A feltehetően egy jachton készült fényképeket és videót, amelyeken többek között Borkai Zsolt és a győri ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán is látható, egy névtelen szivárogtató hozta nyilvánosságra egy blogon. A Fejér megyei lány ott van a pénteken publikált fotókon, a szombaton megjelent képen és a vasárnap közzétett, néhány másodperces videón – amelyen feltehetően Borkai Zsolt látszik nemi aktus közben –, nem látható.

A lány és testvére egy interjúban beszélt a támogatásról és az üzletnyitásról. A kölcsönző internetes oldala vasárnap késő estére elérhetetlenné vált – olvasható a lap cikkében, amelyben azt is megjegyzik: az interjú 2018 elején, míg a fotók a szivárogtató állítása szerint tavaly pünkösdkor készültek.

A győri polgármester a múlt péntek óta érdemben nem reagált a névtelen blogoló állításaira és a felvételek közzétételére, bár egy közleményt kiadott, amelyben azt írta, a személyével kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekinti. Vasárnap pedig a Facebook-oldalán egy családi fotót jelentetett meg, amelyhez azt írta: „Kitartunk. Jóban, rosszban.”