„Klubrádió
A lényeg

Több embernél drogot találtak Tusványoson

24/07/2022 23:53

| Szerző: Klubrádió

Többeknél is találtak kábítószert a rendőrök Tusványoson. Orbán Viktor miniszterelnök beszéde közben többen tiltakozva hangoskodtak, akiket aztán kivezettek. Orbán akkor úgy fogalmazott, remélhetőleg "olyan udvariasan bánnak velük, mint a rendőrök a budapesti hidakon a narkósokkal".

Többeknél is találtak kábítószert a rendőrök Tusványoson - írja a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján a Székelyhon.ro.

A 444 szemléje szerint kedd és vasárnap között rendszeresen ellenőrzéseket tartottak a fesztiválon, ez alatt pedig öt embernél talátak ecstasy tablettákat és kannabiszt, amit saját fogyasztásra és kereskedelmi céllal is vittek a fesztiválra. Mind az öten Hargita megyében élnek. Ellenük kábítószer-használat és -kereskedelem meglapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszéde közben többen tiltakozva hangoskodtak, akiket aztán kivezettek. Orbán akkor úgy fogalmazott, remélhetőleg "olyan udvariasan bánnak velük, mint a rendőrök a budapesti hidakon a narkósokkal".