„Klubrádió

Tele a gatya? Folytatódik Tordai és Kocsis csörtéje

21/11/2019 13:19

| Szerző: Klubrádió/Index

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa fenyegetőzött és patkányozott, az ellenzéki képviselő viszont azt mondja, csak annyit szólt oda a miniszterelnöknek: "Tele a gatya, Viktor?".

Ahogy az index felidézi, Kocsis Máté szerdán sajtótájékoztatón azt mondta, azért is szükség van a szájzár-törvényként elhíresült, a renitens képviselők megregulázásáról szóló tervezetre, mert például Tordai Bence a parlamentben állandóan megjegyzéseket tesz fideszeseknek, mint például "Lógni fogtok, Meg fogtok dögleni, vagy Félsz, te patkány?".

Tordai Bence közölte, rágalmazás miatt beperli Kocsist, aki erre "nyilvánosságra hozott" egy videót (amely a Parlament üléstermében készült, ha lennének országgyűlési közvetítések, az egész ország láthatta volna). A felvételen ugyan semmi nem vehető ki az alapzaj miatt, de a fideszes politikus, volt polgármester szerint Tordai azt mondta Orbán Viktornak, hogy "Félsz, te patkány?".

A Párbeszéd politikusa nem maradt adós a válasszal, a Facebookon közölte, Kocsis pechére pontosan emlékszik, mit mondott "a Fidesz-vezérnek". Miután az MTVA-székházban történtek után a földön fekvő Varju Lászlót fogták perbe a hat biztonsági őr "megtámadása" miatt, csak annyit kérdezett: – Tele a gatya, Viktor?.