„Köszönjük,

Szájer bocsánatot kért "félrelépésért" és óvná a Fideszt

1/12/2020 20:35

| Szerző: Klubrádió

Az illegális szexpartin résztvevő, droggal megfogott fideszes politikus Szájer József arra kér mindenkit, hogy botlásáért, illetve félrelépéséért ne vonják felelősségre Magyarországot vagy a politikai közösségét. 

"Vasárnapi lemondásommal levontam a politikai és személyes következtetéseket" – idézi a 24.hu Szájer József Európai Néppártnak címzett közleményét, melyet a szervezet juttatott el a lapnak. A közlemény első felében Szájer lényegében ugyanarról ír, mint amelyet korábban már tudatott, azaz jelezte, hogy ott volt a pénteki „házibulin’” Brüsszelben, illetve azt is közölte, hogy nem használt drogokat, noha a belga ügyészség szerint kábítószereket találtak a lemondott EP-képviselő táskájában.

Szájer közölte, mélyen megbánta, hogy megsértette a járvány miatti korlátozásokat, mint írta, ez felelőtlenség volt részéről. Az EPP-nek küldött üzenet utolsó bekezdésében leírtak újdonsággal is szolgálnak, itt Szájer arról írt: „bocsánatot kérek a családomtól, kollégáimtól és a szavazóimtól”. Egyúttal arra kérte őket, hogy „botlását” az elmúlt harminc év elkötelezett és kemény munkája fényében értékeljék. Szájer úgy fogalmazott: „félrelépésért” kizárólag ő maga tartozik felelősséggel. „Arra kérek mindenkit, hogy ne vonják felelősségre hazámat vagy politikai közösségemet ezért” – írta Szájer József.

Szájer József
 
Szájer József
A kép forrása: Szájer József weboldala