„Klubrádió
A lényeg

Sínek közé szorult férfit mentettek a Maglódi úton

9/06/2023 15:16

| Szerző: Klubrádió

Országszerte összesen 93 műveletet végeztek csütörtökön a katasztrófavédők a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső miatt.

Budapesten a felgyülemlett esővízben egy férfit kellett kimenteni, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton. A férfi feltehetően alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta és közben történt a baleset. A közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát.

Esőzés - Budapest
 
Esőzés - Budapest
 
A felgyülemlett esővízben ül egy féri, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton 2023. június 9-én.
 Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
 
Esőzés - Budapest
 
Esőzés - Budapest
 
Egy férfit segítenek ki a felgyülemlett esővízből, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton 2023. június 9-én. 
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
 

Országszerte összesen 93 műveletet végeztek csütörtökön a katasztrófavédők a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső miatt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Csak Heves megyében a tűzoltók 21 helyszínen avatkoztak be csütörtök délutántól késő estig, köztük a legsúlyosabb Gyöngyöstarjánban volt, ahol a villámárvíz magával sodort két embert, akiknek végül nem sikerült megmenteni az életét.

Esőzés - Budapest
 
Esőzés - Budapest
 
Budapest, 2023. június 9. A felgyülemlett esővíztől elmozdult csatornafedél miatt a vízelvezetőben elakadt személygépkocsi a Maglódi úton 2023. június 9-én.
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI/Mihádák Zoltán