„Klubrádió
A lényeg

Visszadátumozásban érintett Schadl felesége

1/02/2023 18:35

| Szerző: Klubrádió

Jámbor András a Párbeszéd parlamenti képviselője fordult írásbeli kérdéssel gy visszadátumozás után 38 millióért eladott 450 milliós ház ügyében Polt Péter legfőbb ügyészhez. Polt feljelentésként tekinti az iratot.

Nyomozást rendeltek el Schadl györgy felesége, Schadlné Baranyai Helga ellen egy visszadátumozás után 38 millióért eladott 450 milliós ház ügyében. Jámbor András a Párbeszéd parlamenti képviselője fordult írásbeli kérdéssel Polt Péter legfőbb ügyészhez. Jámbor András azt mondja, nem állnak le, fel kell számolni a végrehajtói maffiát.

A végrehajtás egy azóta elvált házaspár férfi tagjának tartozása miatt indult, aki ugyancsak tulajdonos volt az ingatlanban. A nő panaszt nyújtott be a végrehajtás ellen, mivel tulajdonostársként azt jogtalannak tartotta, hiszen nem ő tartozott. Ennek a bíróság 2021-ben helyt is adott, de az árverést egy évvel visszadátumozták 2020 májusára, miközben a földhivatali bejegyzés 2021-es lett.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, előfordult, hogy Völner Pál visszavonatott a behajtók ellen tett minisztériumi feljelentést.