„Köszönjük,
A lényeg

Minden magyar embernek kötelessége a Fideszre szavazni – tudatta Kövér László

23/05/2024 07:15

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

"Aki a szívére hallgat, a Fidesz-KDNP-re szavaz, aki az eszére hallgat, meg pláne” – igazította el hallgatóságát a házelnök.

"Sokaknak nem tetszik, hogy önálló hangon merték megfogalmazni érdekeiket, ahogy az sem, hogy „képesek, hajlandók és mernek a béke mellett érvelni, az igazság oldalán állni. A június 9-i választás arról is szól, hogy a világ nagyobbik része hatással tud-e lenni Európa háborúpárti részére, amely minden eszközt megragad" – mondta egyéb érdekességek mellett Kövér László házelnök egy újfehértói rendezvényen.

Szerinte az itt a kérdés: hagyjuk-e hogy mások kockára tegyék eredményeinket azzal, hogy belerángatnak minket a háborúba, vagy történelmi elődeinkhez – Hunyadi Jánostól az 1956-os hősökig – méltóak tudunk maradni, és a megfelelő helyre húzzuk az ikszet.

 
Kövér László
Fotó: Bielik Istvan
 

Minden magyar embernek ma az a kötelessége, hogy arra a politikai közösségre adja a voksát, amely egyedül beszél és tesz a békéért, és nem hagyja, hogy belerángassanak bennünket a háborúba – jelentette ki, hozzátéve: 

"aki a szívére hallgat, a Fidesz-KDNP-re szavaz, aki az eszére hallgat, meg pláne”.