„Klubrádió
A lényeg

Lemondott az integetve kart lendítő ózdi alpolgármester

7/10/2021 13:31

| Szerző: Klubrádió

Bár szerinte csak a barátainak integetett, de amikor a második kép is kikerült az ózdi alpolgármesterről, úgy tűnik, már kevesen hitték el a történetét, hogy nem is karlendítés közben fotózták le, ezért lemondott. Farkas Péter Barnabás továbbra is önkormányzati képviselő marad.

Farkasról az utóbbi pár hétben több fotót szivárogtatott ki valaki. Az ellenzéki esélyeket romboló képek kiszivárogtatáshoz a kormánynak sok mindent köszönhető tulajdonosi háttérrel rendelkező ATV-t használták az előválasztási kampányban.

 
FPB2
 
Farkas Péter Barnabás, Jobbik, Ózd, Facebook
Facebook
 

 

A náci karlendítésnek látszó "integetésekről" készült képek Katowicében készültek a holokausztot bemutató múzeum előtt. A Telex egy harmadik képet is említ, amin a korábbi alpolgármester is karlendítést idéz, megidézve ujjaival Adolf Hitler bajuszát is. A korábbi és a most lemondott alpolgármester egymást fotózhatta három évvel ezelőtt, írja a lap. A jobbikos polgármester a korábbi alpolgármestert sejti a szivárogtatás hátterében.

Bár Farkas bocsánatot kért a fotók miatt, megbízatásáról szavazást tartott volna az önkormányzat, de október 31-ével még ez előtt lemondott az alpolgármesteri pozíciójáról.