„Klubrádió
A lényeg

"Le kéne venni a röhögős fejet"

3/05/2023 07:22

| Szerző: Klubrádió

Megszólalt a nő, akit kirúgással fenyegetett a fideszes polgármester miután mosolygós fejet tett a lombkorona sétány képe alá. Nyírmártonfalva fideszes polgármestere szerint  belső vizsgálat indult a nő ellen, mert rosszul dolgozik.

 

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közzétett egy hangfelvételt, amelyen egy helyi közmunkást Nyírmártonfalva fideszes polgármestere telefonon felszólított, hogy távolítsa el a "röhögős fejet" a lombkoronátlan sétány képe alól, majd berendelte magához, hogy „megbeszéljék a dolgokat”. Mivel a nő nem volt hajéandó leadni a beszélgetés előtt a telefonját, ezt mégsem tette meg. A politikus ezek után csak annyit mondott: "akkor mindent megbeszéltünk, viszont látásra, a papírokat majd kapod".

A vélhetően az elbocsátásról szóló papírok azóta sem érkeztek meg.

Az RTL megkereste a nőt és a polgármestert is, aki nem akart nyilatkozni az ügyről. Azt mondta, ha a belső vizsgálat lezárul, tájékoztatják a közvéleményt. állítása szerint erre azért van szükség, mert a nő nem látja el jól a munkáját.

A nő igazságtalannak tartja, hogy sakkban tartják.

A nő azt szeretné, hogy a polgármester ne tehessen ilyet másokkal:

"Azt szeretném, hogy a polgármester ilyen szinten ne tehesse ezt meg az emberekkel. Nemcsak velem, hanem itt még vannak olyan emberek, akik ide vannak utalva, és nem tudnak ugrálni másfele dolgozni. Ezt a sakkban tartást én nem tartom igazságosnak."