„1%
A lényeg

Lázár János: Visszatértem

4/04/2022 06:29

| Szerző: Klubrádió

Lázár János 12 százalékos fölénnyel legyőzte Márki-Zay Pétert egyéniben a parlamenti választáson. A 24.hu-nak azt mondta, ezzel  felhatalmazással "először" lezárja "a Hódmezővásárhelyet négy éve sújtó polgárháborús időszakot". Azt véli, az eredmény "jó útra téríti Márki-Zayt, legalább a hódmezővásárhelyi ügyeket illetően".

Választás 2022 - Lázár János győzött Hódmezővásárhely
 
Választás 2022 - Lázár János győzött Hódmezővásárhely
 
Hódmezővásárhely, 2022. április 4. Lázár János, a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőjelöltje sajtótájékoztatót tart Hódmezővásárhelyen, a Fidesz irodában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Lázár János 96,33 százalékos feldolgozottság alapján a szavazatok 52,14 százalékát szerezte meg a 39,86 százalékot elérő Márki-Zay Péterrel szemben a Csongrád-Csanád megyei 4-es választókörzetben. Sajtótájékoztatóján azt mondta, a választókerület mind a 19 településén, így Hódmezővásárhelyen is elnyerte a választópolgárok támogatását. MTI/Rosta Tibor
Fotó: Rosta Tibor
 

 

Lázár a saját legitimációjáról azt mondta, az visszavonhatatlan és neki örökkévaló, hiszen legyőzte "egy legitim, fajsúlyos, fél esztendővel ezelőtt a választás megnyerésére is esélyes ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjét".

Visszatértem! - mondta a sajtótájékoztatón, de azokra a kérdésekre nem válaszolt, amik egy esetleges kormányzati szerepre és az Orbánnal való kapcsolatára utaltak.