„Köszönjük
A lényeg

Kritikusai és hívei is köszöntötték Orbánt

31/05/2023 08:55

| Szerző: Klubrádió

Demeter Szilárd, Kálmán Olga, Fodor Gábor, Pataky Attila, Iványi Gábor, Eperjes Károly mind üzentek a miniszterelnöknek. Van, aki unokázásra bíztatja, és van olyan is, aki a Mars meghódítására buzdítja az általa felhalmozott vagyonból.

Az rtl.hu gyűjtéséből szemezgettünk:

Szabó Tímea, a Párbeszéd – Zöldek frakcióvezetője:

„Azt kívánjuk Orbán Viktornak, hogy legalább két hétig éljen meg az átlagnyugdíjból. Azt kívánjuk Orbán Viktornak, hogy hajoljon bele egy olyan szakszerű, kifogástalan rendőri intézkedésbe, amelyet Pintérék alkalmaztak a tüntető diákokkal szemben. Azt kívánjuk Orbán Viktornak, hogy újra olvashassa a Népszabadságot. Azt kívánjuk Orbán Viktornak, hogy egy hónapban éljen meg annyi pénzből, amennyiből egy általános iskolai magyartanár. Azt kívánjuk Orbán Viktornak, hogy próbáljon meg egyszerű állampolgárként időpontot kérni állami CT-vizsgálatra, de kérjük, ne csodálkozzon, ha csak 2024-re kap. Azt kívánjuk Orbán Viktornak, hogy még több ellopott közpénzmilliárdból leigazolhassa végre Lionel Messit és Cristiano Ronaldót, és a Felcsút veretlenül nyerje meg a Bajnokok Ligáját. Azt kívánjuk Orbán Viktornak, hogy kezdjen el gondolkodni, tényleg Vlagyimir Putyin-e a legjobb barátja.”

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivője:

„Egy jótanácsot szeretnék adni a miniszterelnöknek születésnapja alkalmából: itt az ideje, hogy sokkal több időt töltsön az unokái, a családja körében – jobb lesz úgy mindenkinek.”

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke:

„Én 14. havi nyugdíjat szeretnék neki kívánni.”

Gyöngyösi Márton, a Jobbik – Konzervatívok elnöke:

„Mivel Orbán Viktor szemmel láthatóan elfáradt, jókora pihenésre lenne már szüksége. Ezért születésnapja alkalmából nagyon boldog nyugdíjas éveket kívánunk neki. A strómanjai útján felhalmozott vagyonból beszállhatna esetleg Elon Musk űrkutatási programjába, hogy híres-hírhedt magyarként ott legyen az első telepesek között, akik megszállják a Marsot.”

Iványi Gábor, lelkész, az Oltalom Karitatív Egyesület vezetője:

„Az élet rövid, de mégis itt dől el, hol töltöd az örökkévalóságot…”

Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő:

„Ha az én munkám sikeres, akkor a következő évei rosszabbak lesznek, mint a korábbiak, ezért álságos lenne tőlem bármilyen jókívánság. Annyit azért kívánhatok, hogy már ne sokáig nyomja a közügyek súlya a vállát!”