„Támogassa
A lényeg

Kiborult a II. kerületi polgármester a széttört járdával és káosszal járó felújításon

12/05/2022 13:26

| Szerző: Klubrádió

"Itt kell lenned, hogy elhidd…", írta Facebook-oldalán Őrsi Gergely II. kerületi polgármester, akinek sikerült elérnie, hogy a Fillér utcában elkezdjenek dolgozni egy, a forgalmat akadályozó úthibán, de, mint írja, a munkában nincs sok köszönet. "A kivitelező gyakorlatilag mindent szanaszét hagyott. Félredobált táblákat, járdára kényszerülő buszokat eredményezett a munkavégzés első napja" – tette hozzá.

Két napja még arról posztolt Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere, hogy a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. és a Budapest Közút két hét és rengeteg jelzés után sem hajlandó kijavítani egy, a forgalmat akadályozó úthibát a Fillér utcában.

Aztán szerdán a Fővárosi Csatornázási Művek kivitelezője elkezdte a munkát, de a kerület MSZP-s vezetője szerint abban egyelőre nincs köszönet. „A kivitelező gyakorlatilag mindent szanaszét hagyott. Félredobált táblákat, járdára kényszerülő buszokat eredményezett a munkavégzés első napja” – írta posztjában. „Elszomorító, hogy nekünk kellett visszafordítani a gyalogátkelő tábláját, érthetetlen, miért nem helyeztek ki gyalogosok közlekedésére figyelmeztető táblát egy ilyen helyszínen zajló munkavégzéskor, ahogy elkeserítő és érthetetlen a túloldalon nemrég felújított járda forgalomtechnikai hiányosság vagy más okból történő széttörése.”

Őrsi Gergely hozzátette: értesítették a céget, és azonnali megoldást, körültekintő munkavégzést várnak tőlük.

(Kiemelt kép: Facebook)