„1%
A lényeg

Kádár szobáját kapták a mihazánkosok, egy pap tisztíthatja meg

4/05/2022 14:00

| Szerző: Klubrádió/Bohus Péter

A Mi Hazánk Párt bekerült a parlamentbe, így az Országgyűlés hivatala szobákról is gondoskodik számukra. A szélsőjobboldali párt többek között megkapta Kádár János tárgyalóhelyiségét és pihenőszobáját is, az utóbbi Toroczkai László pártelnöki dolgozószobája lesz.

Választás 2022 - A Mi Hazánk eredményváró rendezvénye
 
Választás 2022 - A Mi Hazánk eredményváró rendezvénye
 
Budapest, 2022. április 4. Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke (k) a párt választási eredményváró rendezvényén, a Budapest Kongresszusi Központban. MTI/Kovács Tamás
Fotó: Kovács Tamás
 

 

Toroczkai a párt majálisán egy néző kérdésére azt mondta a Telex szerint , hogy Apáti István javaslatára egy pappal fogja elüldöztetni a helyiség rossz kisugárzását.

A Klubrádió szerdán megkérdezte Novák Előd képviselőt, hogy igaz-e, hogy pappal fogják Kádártól megtisztítani a szobát, mire a képviselő azt mondta, hogy erre a kérdésre nem tud határozottan válaszolni, de azt elismerte, hogy bejelentkezett hozzájuk egy pap katolikus irodaszentelésre, aminek szerinte a Parlamentben egyébként is hagyománya van, ezért nem zárta ki, hogy elfogadják a felajánlást, mert mint mondta, emelkedettebb lelkülettel szeretnének nekilátni a következő ciklusnak.