„Klubrádió
A lényeg

Jakab Péter visszaszólt Majkának

21/11/2022 15:28

| Szerző: Klubrádió

A Jobbik volt elnöke a rapper új dala matt húzta fel magát.

"A fideszeseket jól kiosztottad egyébként, tetszett, de amit rólam mondtál, az nem igaz!"' – reagált friss videóüzenetében Jakab Péter Majka és Molnár Tamás új dalának egyik részletére. Az azt beszélik a városban című melódia kifogásolt sorai ezek:

"A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek,

Szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek"'

Az Országgyűlés plenáris ülése
Jakab Péter. Fotó MTI/Soós Lajos
Fotó: Soós Lajos
 

Jakab üzenete így folytatódik: „Én gyerekkoromban Miskolcon szerényen éltem, te is biztos szerényen éltél Ózdon. Nem tudom, te most hogy élsz, de én ugyanúgy, mint annak idején. Tudod, én megválogattam mindig a barátaimat. Neked Szijjártó Peti a barátod. Én ki nem állhatom ezt az embert."

A teljes videóüzenet itt:

Majka dalának klipje pedig emitt látható: 

A Jobbik volt elnöke szóvá teszi még, hogy Majka a finoman szólva is kormánybarát TV2-nél dolgozik, tehát "egy olyan tévécsatornát szolgál és népszerűsít, amelyik lépten-nyomon hazudik azokról az emberekről". 

A rapper a munakhelyével kapcsolatban kapcsolatban azt mondta a Blikknek: "Tizenhét éve dolgozom a TV2-nél, soha nem érdekelt, hogy épp ki a tulajdonosa. Még életemben nem álltam be semmiféle politikai oldal mögé, így az ilyen véleményeket nem tudom értelmezni. Sokan dolgoznak ma Magyarországon olyan munkahelyen, aminek a tulajdonosi köre egyik vagy másik oldalhoz tartozik, de ez nem azt jelenti, hogy az illetőnek elkötelezettnek kellene lennie az adott politikai oldal felé. Én soha nem népszerűsítettem egy pártot sem, és nem is fogok."