„Klubrádió
A lényeg

Horogkeresztet rajzoltak Orbán homlokára Tallinban

22/09/2022 13:09

| Szerző: Klubrádió

Észtország fővárosának több közterén is megjelent Orbán Viktor fotója, amelyre hitlerbajuszt és horogkeresztet rajzoltak. 

Több plakát is megjelent Tallinnban, az észt fővárosban, amely Orbán Viktort hitlerbajusszal, a homlokán vörös horogkereszttel ábrázolja, írta az rtl.hu egy Reddit-felhasználó alapján. A képeket több köztérre is kitették, de a magyar nagykövetség épületére kihelyezett magyar címert is letakarták vele.

Korábban a helyszínen járt Szénási Sándor, a Klubrádió műsorvezetője, aki ugyancsak lefotózta az összefirkált fotót, amelyet azóta már nagy szakállal egészítettek ki. és a horogkereszt is eltűnt egy koronaszerű rajz alatt.

Fotó: Szénási Sándor/Klubrádió
 

"Ez Orbán Viktor, Magyarország elnöke. Szereti Ukrajna orosz invázióját, mivel szereti a halott ukránokat. Engedélyezte egy orosz nukleáris erőmű telepítését az országában. MAGYARORSZÁG KOLLABORÁL OROSZORSZÁGGAL, ÉS NEM SZABADNA AZ EU TAGJÁNAK LENNIE. Kérjük mutasd meg észt becsületedet, és mondd meg Magyarországnak, hogy nem vásárolhat tovább orosz energiát, amit az ukrán nép véréből finanszíroznak" – áll a nyomtatott szövegben, tévesen elnöknek nevezve Orbánt.