„Klubrádió
A lényeg

"Hol ököllel, hol lábbal" ütött - reagált Magyar Péter a Frizbi-interjúra

29/03/2024 11:48

Magyar Péter volt feleségét nevezte meg bántalmazónak kapcsolatukban.

A szerdai, Hajdú Péternek adott interjújában Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter egykori férjéről, Magyar Péterről osztott meg bizalmas információkat, családi veszekedéseikről beszélgetett, és súlyos vádakkal illette férjét, akit erőszakos emberként, verbális bántalmazóként és nárcisztikus személyiségként írt le.

Magyar Péter első reakciójában arról beszélt, hogy „miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni”.

Pénteken azonban az exfelesége által elmondottakra is reagált. Ugyan nem cáfolta az általa felhozott vádakat, és elismerte, hogy 18 évig tartó kapcsolatuk viharos volt. Hozzátette, hogy neveltetése alapján ő nem szívesen teregeti ki a nyilvánosság előtt a  házastársi vitákat, és igyekezett csak a szépre emlékezni a kapcsolatukból. Ő azzal sem akart előrukkolni, hogy Varga Judit igazságügyi miniszterként sem tartotta/tartja be azt a köztük lévő megállapodást, amit a bíróság hagyott jóvá, és közös gyermekeiket is ellene neveli volt felesége.

"Mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk." 

Azt azonban tagadta, hogy valaha is fizikailag bántalmazta volna családtagjait, és épp egykori nejét vádolta ezzel:

"Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött."