„Klubrádió
A lényeg

Hadházy: Rogán Antal a kabinetfőnökén keresztül még annál is mélyebben csücsül a Völner-botrányban, mint azt az elmúlt napokban megtudtuk

20/01/2022 10:11

| Szerző: Klubrádió

"Rogán kabinetfőnökének a nevére került a korrupt Végrehajtói Kar több százmilliós értékű irodaháza... Ez még engem is meglepett: Rogán Antal a kabinetfőnökén (aki fiának keresztapja is) keresztül még annál is mélyebben csücsül a Völner botrányban, mint azt az elmúlt napokban megtudtuk" – írja Hadházy Ákos a Facebookon.

"Nagy Ádámról eddig "csak" annyit tudtunk, hogy a Völnert lefizető végrehajtó intézte a vizsgáit a pécsi egyetemen. Kiderült azonban, hogy tavaly október elején az általa alapított, 2020-ban 33 milliós bevétellel rendelkező Nadan Kft. megvásárolta korrupt Végrehajtói Kartól (pontosabban az annak tulajdonában álló Városligetház 13 Zrt-től) a Szegedi út 35-37. alatti 1800 nm-es(!), alsó hangon félmilliárdot érő ingatlant.

Értik ezt? Rogán kabinetfőnöke ugyan nagyon elfoglalt és jól keres (a propagandaminiszter mellől az Antenna Hungária Zrt. igazgatóságában és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. felügyelőbizottságában is benne van), de a köztisztviselői fizetése nem lehet 5-600 ezer forintnál több és a cégek nyilvános adatbázisa szerint sem keres a bizottságokban összesen fél milliónál többet" – írja a politikus, a bejegyzésében az ingatlan tulajdoni lapját is mellékeli.

"Rogánnak válaszolnia kell arra, tudott-e arról, hogy kabinetfőnökének a korrupt Schadl intézte a vizsgáit, de méginkább arról, hogy a kis kabinetfőnökénél landolt a korrupt végrehajtók sok százmilliós ingatlana!"