„Köszönjük,
A lényeg

Hadházy: Pozitív visszajelzés Kövér lépése

22/09/2022 12:55

| Szerző: Klubrádió

Fontos és számára pozitív üzenetként értékeli Hadházy Ákos, hogy Kövér László nem engedi esküt tenni. A független politikus szerint a házelnök döntése emlékezteti az embereket arra, hogy ő a tisztességtelen választások elleni tiltakozásként bojkottálta az eskütételt.

"Meglepő ugyanakkor, mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos, pozitív visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem" – írta posztjában Hadházy Ákos.

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, az Országgyűlés Házbizottságának szerdai ülésén Kövér László házelnök arról tájékoztatta a résztvevőket, hogy a Jobbik két új parlamenti képviselője leteheti esküjét és átveheti a mandátumát, a független politikus azonban továbbra sem kap erre lehetőséget.

Hadházy hozzátette, nem érte meglepetésként a házelnök döntése, felkészült arra, hogy a munkáját ilyen módon akadályozni fogja a Fidesz, miután bojkottálta az Országgyűlés alakuló ülését májusban.

"Meglepő ugyanakkor, mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos, pozitív visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem" –írta.

"Készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön! Nem arra, hogy ez a piszkos rendszer magától, vagy a szép parlamenti beszédek és sajtótájékoztatók hatására megdől, hanem arra, hogy végre tegyünk is érte valamit!"