„Klubrádió
A lényeg

Fekete-Győr: A Fidesz egy igazán sunyi, rohadék rezsimet épített ki

23/10/2019 17:51

| Szerző: Klubrádió

A Momentum elnöke bejelentette, hogy  a városi és kerületi lapokból alternatív médiát fognak építeni azért, hogy minden emberhez eljussanak a valódi, független hírek.

A Fidesz egy igazán sunyi, rohadék rezsimet épített ki – jelentette ki Fekete-Győr András, a Momentum elnöke az 1956-os eseményekre emlékező rendezvényen és nagyapja, valamint édesapja példájával támasztotta alá, hogy a családon állt személyes bosszút a rendszer.  “Ma nincs totális diktatúra Magyarországon, de ma is kirabolják az országot, ma is elnyomják a szegényeket, a hatalom nélkülieket, a másképp gondolkodókat. Ma is hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullámhosszon. Ma is bátorságra, elszántságra, ellenállásra van szükség"  - hangsúlyozta az ellenzéki politikus.

Fekete-Győr felelevenítette Kövér László fideszes házelnök azon mondatát, miszerint „a fékek és egyensúlyok rendszere hülyeség”, és szerinte ez azt jelzi, hogy sok fideszes tudata teljesen szétrohadt. 

“Most az a feladat, hogy mi Momentumosok és az ellenzék bebizonyítsuk: lehet önkormányozni másképp is. Becsülettel, alázattal, hozzáértéssel. Lehet, hogy 2019 Magyarországán ez meredeknek hangzik, de mi vissza akarjuk adni a politika becsületét. Hogy ez valóság legyen, nem csak a Momentum, hanem minden ellenzéki párt felelőssége is. A Lackner Csabák ezt a lehetőséget veszik el tőlünk, ezért bújjanak bármilyen párt és eszme mögé, mi tűzzel-vassal fogunk harcolni, hogy párthovatartozástól függetlenül, a korrupt, képmutató és haszonleső politikusok eltűnjenek Magyarországról! Mert elvek nélkül győzni, na az nem győzelem!” - hangsúlyozta a Momentum elnöke.