„Klubrádió

Dubaj után most a horvát tengerpartra repült a NER luxusgépe

25/03/2021 12:52

| Szerző: Klubrádió

Csütörtökön reggel Budapestről Splitbe, a horvát tengerpartra indult a NER kedvenc repülőgépe. A Bombardier fél 9 körül szállt le a horvát repülőtéren.

Csütörtökön reggel Budapestről a horvát tengerpartra indult az OE-LEM lajstromjelű privát repülőgép - írta meg a 24.hu. A Bombardier fél 9 körül landolt a spliti repülőtéren.

 

A gép az elmúlt napokban több utat is megtett, de a legnagyobb figyelmet akkor kapta, amikor a március 15-ével meghosszabbított hétvégén Dubajban járt, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával. A gép dubaji útja komoly politikai vihart kavart, mert Orbán Viktor napokkal korábban épp arra figyelmeztetett, hogy a tehetős vállalkozók is tartózkodjanak az egzotikus utaktól. Kocsis-Cake Olivio párbeszédes országgyűlési képviselő parlamentben feltett kérdésére Gulyás Gergely miniszter, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt hangoztatta, a politikusoknak és az üzleti élet szereplőinek is példát kell mutatnia a járványhelyzetben, ezért felelőtlenség és nem elfogadható az ilyen típusú utazás.