„Klubrádió
A lényeg

Ceausescuhoz hasonlította Márki-Zayt egy fideszes polgármester

11/10/2021 17:16

| Szerző: Klubrádió

A Fidesz Gyurcsány-show című kampányvideójának legújabb változatához, amely Márki-Zay Péterről szól, több kormánypárti politikus is kommentelt, de a legdurvább hozzászólás díját Karsay Ferenc budafoki polgármesternek sikerült elnyernie, aki azt írta: „Az ifjú Ceausescu…”, és egy Google-képkeresés linkjét mellékelte hozzá.

Ahogy a 24.hu írja, az ellenzéki előválasztás második fordulója előtt beindult Márki-Zay Péter „összegyurcsányozása”, amiből kiveszik részüket a fideszes képviselők, politikusok is. 

A Fidesz legújabb Gyurcsány-show című propagandavideója alatt már rutinszerűen jelentek meg a kormánypárt arcainak a hozzászólásai: Hoppál Pétertől Tessely Zoltánon át szokás szerint több országgyűlési képviselő is hozzászólt a videóhoz.

A legerősebbet most biztosan Karsay Ferenc XXII. kerületi, Fidesz-KDNP színekben győztes polgármesternek sikerült odamondania, aki annyit írt: „Az ifjú Ceausescu…”, és egy Google-képkeresés linkjét mellékelte hozzá.

 
kép: 24.hu/Facebook
 

Hasonló szintet ütött meg a kormánypárti bulvárlap, a Ripost, amely Dobrev Klárát hasonlította a román diktátor feleségéhez, Elena Ceausescuhoz.