„Támogassa
A lényeg

A Putyin-barát lap hevesen tagadja, hogy az elnök műkatonákkal fotózkodott volna szilveszterkor

3/01/2023 08:20

| Szerző: Klubrádió

"Elképesztő az az emberi hülyeség, amely azt feltételezi, hogy Putyin mögött titkosszolgák állnak, ráadásul a parancsnokuk olyan ostoba, hogy rendre ugyanazokat az arcokat küldi az elnök mögé biodíszletnek"– reagált a Komszomolszkaja Pravda arra a felvetésre, hogy Putyin műkatonák társaságában fotózkodott volna szilveszterkor.

Mint mi is megírtuk, Jason Smart amerikai elemző többek között egy rendszeresen megjelenő nőt szúrt ki a felvételeken az orosz elnök mögött. A nő volt már katona, ünnepi mise résztvevője, illetve halász, de rendre felbukkan az elnök környezetében, mint az orosz nép egyszerű gyermeke. De Smart szerint nem ő az egyetlen, aki fel-feltűnik Putyin környezetében különböző szerepekben.

 
putyin műkatonák
 

 

A Blikk beszámolója szerint az oroszok most azt állítják, hogy a Putyin mögött álló katonanő valójában Anna Szidorenko, aki kitüntetést kapott Putyintól, és semmi köze a többi fotón felbukkanó nőhöz, aki egy halászati vállalkozás tulajdonosa, és ebben a minőségében szerepelt Putyinnal több képen is, egyszer egy hajón, majd egy istentiszteleten, végül pedig egy azt követő teapartin.