„Támogassa

- Már az ókorban is jelentős város volt, népek százai birtokolták de mindig gazdag és lenyűgöző maradt - Porec, az Isztriai - félsziget fővárosa Sylvester Ádám idegenvezetésével.
- Melyik Budapest legkevésbé szeretett háza? Ha lenne erről közvélemény-kutatás, akkor a Kálvin Center vinné a Citrom-díjat, pedig nem is az épület rossz, hanem a helye, vagy mégsem? A választ Kelecsényi Kristóftól tudjuk meg.
- A maga korában a jövőt szimbolizálta, ma zavarba ejtően ronda, de átgondolásra mégis érdemes a kelenföldi Kulturális Központ - ez az egyik, az idei Velencei Építészeti Biennáléra kijelölt épület, amit a magyar csapat újraálmodásra kijelölt, s amiről Csóka Attila Róbert beszél.
- A koronavírus a politikát is megfertőzte, a kormány a felhatalmazási törvénnyel (vissza)élve oda is beteszi a lábát - amihez a vírusnak köze sincs, - nevezetesen a Városligetbe. Bardóczi Sándorral, Budapest főtájépítészével vitatjuk meg, meddig tud ellenállni a Főpolgármesteri Hivatal és a civil világ a múzeumépítési program mögött rejtőzködő központi hatalomnak.
Bardóczi Sándor

2020. április 11. Utcafront (2020. április 11., szombat 17:00)
48:56
00:00
Műsorvezetők: Rózsa Péter Szerkesztők: Árva Brigitta