„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

- Idén először a Nők a Tudományban Egyesület a kutatói tevékenység támogatását is díjazta a Nők a Tudományban Kiválósági Díjjal, amelyet olyan fiatal kutatónők kapnak, akik a hazai és nemzetközi tudományos életben egyaránt maradandót alkottak és a fiatal lányok körében is örömmel népszerűsítik a tudományos és mérnöki pályák adta lehetőségeket.
A kutatónők szakmai sikereihez és életpályájához a biztos családi háttér mellett nagymértékben hozzájárulnak az őket segítő és támogató női technikusok, laboránsok, asszisztensek és szakmai segítők is.
Első vendégünk az idei díjazott, Jerkovicsné Stefán Klára, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Földrajzi és Földtudományi Intézetének ügyvivő szakértője volt.

Őt Gigler Dóra, a WWF Magyarország környezeti nevelési szakértője követte. Műsorunkkal majdnem egyidőben, március 27-én, 20.30-tól ismét meghirdettiea szervezet a Föld órája akciót. A szimbolikus 60 perces sötétség mellett egyre inkább a természeti értékek megóvása, ezzel együtt pedig a fenntartható életmód került a középpontba.

2021. március 27. Szerepvállalás (2021. március 27., szombat 18:00)
22:38
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori