„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

A Civil Díj "Legnagyobb hatású projekt" kategóriájának egyik döntőse a Lélekkel az Egészségért Alapítvány Sulinyugi programja, amely három szféra rendszeres együttműködésének köszönhetően hiánypótló stresszkezelő tréningeket ad az iskolákban.
Több mint 100 iskolapszichológust és segítőt képeztek ki Sulinyugi trénerekké, és eddig több mint 10.000 gyerekkel és szüleikkel, valamint 2400 tanárral tudtak megismertetni hatékony nyugi technikákat, segítve ezzel a sikeresebb, nyugodtabb tanórákat. Szigeti Réka, egészségfejlesztő szakpszichológus, a Sulinyugi vezetője volt a műsor első vendége.

- A Civil Díj "Legígéretesebb új szervezet" kategóriájának egyik döntőse a TraumaAmbulancia Egyesület, amelynek célja segítséget nyújtani a balesetek áldozatainak, családtagjaiknak, hozzátartozóiknak, továbbá a baleset összes érintettjének a baleset következményeinek feldolgozásában. Támogatják a balesetben érintettek lelki gyógyulását, biztosítják a kellő információforrást, hogy újra megtalálják lelki egyensúlyukat. Hosszú távon fontos célkitűzésük szemléletváltást kialakítani a társadalomban, amelynek eredményeképp az emberek jobban odafigyelnek a környezetükben élő, balesetet szenvedett társaikra és a mentális felépülés fontossága is felértékelődik. Sárközi Alexandra, a szervezet önkéntes kommunikációs vezetője avatott be bennünket a részletekbe.

2020. november 21. Szerepvállalás (2020. november 21., szombat 18:00)
25:15
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori