„Klubrádió

Tatár Imre, Magyarország legidősebb újságírója, 104. életévében úgy ment el, hogy még este befejezte a legújabb könyvét, elküldte a kéziratot, lefeküdt aludni és örökre álomra hunyta a szemét. Rá emlékeztünk. 

Fazekas Gergely zenetörténész, a Zeneakadémia tanára „Dalszerelőműhely” címmel indított előadássorozatot a popzene elemzésére.

Rangos Katalin Prima Primissima Díjas újságíró sajnálatos módon már közvetlenül nem kollégám, viszont figyelemmel követem minden interjúját, amit vele készítenek és amit ő készít, mindig kíváncsian hallgatom a közéletre való reflektálását, adok a véleményére, így volt mit megbeszélnünk.

Köves József, író, legújabb könyvének címe: A betörő és a dizőz. Hogy miről szól a könyv? A kékcédulás választás évében, 1947-ben, egy művészkörökben is közkedvelt fiatalemberről kiderül, közönséges betörő és rendőrgyilkos.

Lajos Mari gasztronómiai szakírót kerek születésnapján köszöntöttük, és beszélgettünk a férjével való közös munkáról, az ő emlékére alapított Hemző Károly-díjról is.

2023. szeptember 23. Klubdélelőtt (2023. szeptember 23., szombat 09:00)
158:42
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa